Un spărgător de case de lux l-a iertat pe Leo Messi și nu i-a spart locuința. De la cine a furat 15 milioane de euro

de: Beatrice Dumitru
08 11. 2023

Șeful spărgătorilor din Spania, sub numele de Alberto, a dezvăluit că a apărat vila de lux a lui Leo Messi din Barcelona, pentru că este un mare fan al argentinianului. Dar a mărturisit de la cine a reușit să fure 15 milioane de euro cash.

Vila lui Leo Messi, apărată de șeful spărgătorilor de case

Mulți fotbaliști celebri au căzut pradă în ultima perioadă hoților de locuințe. Printre aceștia se află Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Karim Benzema, Mauro Icardi sau Sergio Ramos., iar pagubele au fost însemnate.

Casa lui Sergio Ramos a fost spartă în luna septembrie, în timp ce fotbalistul se afla pe teren, în meciul Sevilla – Lens, iar soția lui Pilar Rubio, era plecată la o întâlnire de afaceri, însă cei patru copii ai cuplului erau în casă alături de bonele lor. Hoții au pătruns în locuință pe acoperiș și au sustras mai multe obiecte de valoare din fotbalistului.

Un caz fericit este Leo Messi, deoarece casa sa din Barcelona a fost păzită de șeful spărgătorilor, cunoscut cu pseudonimul de Alberto, de origine albaneză. Acesta a povestit într-un interviu oferit jurnaliștilor spanioli că locuința starului argentinian a fost vizată de mai multe ori, însă a reușit să îi oprească pe hoți. El a mai mărturisit că nu a intrat în casa lui Leo Messi pentru că îi poartă un respect deosebit fotbalistului.

Casa lui Leo Messi din Barcelona.

I-am oprit de câteva ori pe oamenii care au vrut să intre în casa lui Messi. Sunt chiar foarte mândru că am reușit să-i opresc. Recent, cred că acum un an, au fost câțiva care au propus să spargă casa familiei lui Messi. 

El era deja la Paris. Am fost la fața locului, pentru că știu zona foarte bine, dar nu am vrut să o fac. Nu am făcut-o din respect pentru Messi, pentru că îl iubesc”, a declarat bărbatul, citat de AS.

De la cine a furat 15 milioane de euro

În cadrul aceluiași interviu, bărbatul care se laudă că are peste 100 de subalterni a dezvăluit că cea mai mare captură a fost acum 10 ani, la ferma unui toreador.

El a reușit să sustragă suma din trei seifuri, în care se aflau 30.000 de bancnote de 500 de euro, astfel că totalul a fost de 15 milioane. Banii nu i-ar fi aparținut sportivului, ci unor politicieni care i-au cerut să îi țină, potrivit sursei citate.

Citește și: S-a aflat cum au intrat hoții în casa lui Sergio Ramos. La ce sumă se ridică valoarea obiectelor furate

Pierre Aubameyang, victima unui jaf cu violență în propria casă

Adevărate momente de panică a trăit anul trecut și Pierre Aubameyang, când evolua la Barcelona. Casa sa a fost jefuită de indivizi mascați care l-au amenințat cu arme de foc și l-au bătut. Cei patru atacatori au pătruns în locuința fotbalistului în jurul orei unu noaptea, iar acesta și soția lui i-au surprins în timp ce căutau seiful.

Citește și: Momente de groază pentru Neymar. Hoți înarmați au vrut să-i răpească iubita și fiica. Reacția fotbalistului

Aceșția i-au amenințat pe soții Aubameyang cu arme de foc cerându-le să deschidă cutia cu valori. Pentru a fi cât mai cnvigători, l-au lovit pe fotbalist cu o bară metalică în zona bărbiei, dar și pe soția acestuia. Hoții au furat din seif mai multe bijuterii de mare valoare, precum și o sumă de bani.